Cukier kokosowy EKOLOGICZNY

15,50 zł
Brutto Wysyłka w 24 godziny

Cukier kokosowy EKOLOGICZNY pochodzi z kontrolowanych upraw ekologicznych, ma lekki posmak karmelowo-kokosowy. Cukier ten jest produkowany głównie na Indonezji i Filipnach, gdzie jest używany od setek lat. Cukier kokosowy ma niższy indeks glikemiczny od tradycyjnego, białego cukru.

Waga
Ilość
Dostępne w magazynie

Kod produktu:

97

Utwórz konto i dołącz do naszego programu rabatowego. Wydaj conajmniej 100,00 zł i uzyskaj 2.00% obniżki cen na kolejne zakupy.

Program rabatowy dla stałych klientów: od 2-8% taniej za regularne zakupy!

Cukier kokosowy

Cukier kokosowy ma lekki posmak karmelowo-kokosowy. Cukier ten jest produkowany głównie na Indonezji i Filipnach, gdzie jest używany od setek lat. Cukier kokosowy ma niższy indeks glikemiczny od tradycyjnego, białego cukru.

Cukier kokosowy - wartości odżywcze

Cukier kokosowy posiada więcej wartości odżywczych niż inne naturalne substancje słodzące. Cukier kokosowy w przeciwieństwie do białego zawiera niewielkie ilości witamin i minerałów oraz 16 aminokwasów. Znajdziemy w nim witaminy, przeciwutleniacze, oraz m.in. potas, fosfor, magnez, żelazo, czy cynk.

Cukier kokosowy - do czego użyć

Cukier kokosowy ma lekko karmelowy posmak, można go stosować do dań zarówno na zimno, jak i na ciepło. Świetnie sprawdza się jako dodatek do ciast, słodkich sosów, kaw i wielu innych deserów. Cukier kokosowy pasuje również do pikantnych, czy słodko-kwaśnych potraw.

 Kraj pochodzenia: Indonezja

97

Specyficzne kody

ean13
5903624407826

Nowe konto

Masz już konto?
Zaloguj się lub Resetuj hasło