Makaron pszenny jajeczny EKOLOGICZNY - krajanka
Makaron ten wyprodukowany jest z ekologicznej mąki pszennej, która jest źródłem roślinnego białka, błonnika pokarmowego oraz nienasyconych kwasów tłuszczowych. Zawiera witaminy z grupy B, PP i wiele innych cennych minerałów takich jak: żelazo, potas, cynk i wapń. Jest uzupełnieniem diety dla osób w każdym wieku.
81
Program rabatowy dla stałych klientów: od 2-8% taniej za regularne zakupy!
Makaron pszenny jajeczny EKOLOGICZNY - krajanka
Makaron ten wyprodukowany jest z ekologicznej mąki pszennej, która jest źródłem roślinnego białka, błonnika pokarmowego oraz nienasyconych kwasów tłuszczowych. Zawiera witaminy z grupy B, PP i wiele innych cennych minerałów takich jak: żelazo, potas, cynk i wapń. Jest uzupełnieniem diety dla osób w każdym wieku.
Makaron robiony jest z mąki ekologicznej pszennej typ 500 z naszego młyna z Kopytowej.
Wartości odżywcze (na 100 g):
Wartość energetyczna: |
351 kcal |
Tłuszcz: |
2,6 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,7 g |
Węglowodany |
72 g |
W tym cukry: |
2,3 g |
Błonnik: |
12 g |
Białko: |
3,1 g |
Sól: |
0,001 g |
Sposób przygotowania: Do 1 l gotującej wody wrzuć 100 g makaronu. Gotuj na słabym ogniu przez 5-7 minut, od czasu do czasu zamieszaj.
Opis
- Produkt ekologiczny
- TAK
Specyficzne kody
- ean13
- 5903624407086