Mąka z komosy ryżowej

10,00 zł
Brutto Wysyłka w 24 godziny

Mąka z komosy ryżowej sprawdzi się idealnie dla miłośników zdrowej kuchni. Komosa ryżowa przez Inków jest nazywana "matką zbóż" - nie bez powodu. Zawiera pełnowartościowe białko oraz  jest bogata w tłuszcze nienasycone. Szczególnie wyróżnia się licznymi minerałami oraz witaminami. Mąka z komosy może być stosowana do wyrobu pieczywa, ciast, naleśników, oraz wszelkich potraw bezglutenowych.

Waga
Ilość
Dostępne w magazynie

Kategorie:
Kod produktu:

23

Utwórz konto i dołącz do naszego programu rabatowego. Wydaj conajmniej 100,00 zł i uzyskaj 2.00% obniżki cen na kolejne zakupy.

Program rabatowy dla stałych klientów: od 2-8% taniej za regularne zakupy!

Mąka z komosy ryżowej

Mąka z komosy ryżowej sprawdzi się idealnie dla miłośników zdrowej kuchni. Komosa ryżowa przez Inków jest nazywana "matką zbóż" - nie bez powodu. Zawiera pełnowartościowe białko oraz  jest bogata w tłuszcze nienasycone. Szczególnie wyróżnia się licznymi minerałami oraz witaminami. Mąka z komosy może być stosowana do wyrobu pieczywa, ciast, naleśników, oraz wszelkich potraw bezglutenowych.

Mąka z komosy ryżowej - wartości odżywcze

Mąka z komosy ryżowej ma multum różnych zalet zdrowotnych. Pobudza trawienie, działa moczopędnie oraz przeciwrobacznie. Ma znaczącą zawartość błonnika oraz nienasyconych kwasów tłuszczowych. Dostarcza wiele różnych minerałów - m.in. żelazo, wapń, magnez, mangan, czy miedź. Mąka z komosy ryżowej jest bogata w witaminy z grupy B, ale również witaminę A i E.

Mąka z komosy ryżowej - do czego użyć

Mąka z komosy ryżowej jest perfekcyjna do produkcji domowego pieczywa - makaronów, tortilli, czy chlebów. Jest również wykorzystywana do różnych deserów, czyli muffinek, pancakes,  brownie, czy ciastek.

23

Opis

Produkt bezglutenowy
TAK

Specyficzne kody

ean13
5903624407321

Nowe konto

Masz już konto?
Zaloguj się lub Resetuj hasło