Mąka pszenna typ 750 chlebowa
Mąka pszenna typ 750 chlebowa jest wytwarzana tradycyjnymi metodami z ziarna pozyskanego z bieszczadzkich gospodarstw rolnych. Jest ona ciemniejsza od mąki typ 500, wykorzystuje się ją do pieczenia chleba.
3
Program rabatowy dla stałych klientów: od 2-8% taniej za regularne zakupy!
Mąka pszenna typ 750 chlebowa
Mąka pszenna typ 750 chlebowa jest wytwarzana tradycyjnymi metodami z ziarna pozyskanego z bieszczadzkich gospodarstw rolnych. Jest ona ciemniejsza od mąki typ 500, wykorzystuje się ją do pieczenia chleba.
Mąka pszenna - do czego użyć
Mąka jasna idealna do wypieku chleba, można stosować ją również do zagęszczania sosów lub przyrządzania zasmażek.
Wartości odżywcze (na 100 g):
Wartość energetyczna: |
364 kcal |
Tłuszcz: |
1 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,2 g |
Węglowodany |
76 g |
W tym cukry: |
0,3 g |
Błonnik: |
2,7 g |
Białko: |
10 g |
Sól: |
0,01 g |
Wyprodukowano w Polsce
Specyficzne kody
- ean13
- 5901549936223