Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Bestsellery

    BIO Olej rzepakowy EKOLOGICZNY

    Przejdź do sekcji Opinie

    ✅ Uzyskany bezpośrednio z pierwszego tłoczenia;

    ✅ Posiada certyfikat ekologiczny;

    ✅ Olej tłoczymy w młynie;

    ✅ Bogaty w kwasy omega-3 i omega-6;

    ✅ Pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu;

    ✅ Olej rzepakowy jest również doskonałym źródłem witaminy E;

    ✅ wspiera układ krążenia, pomaga w regulacji poziomu cholesterolu oraz jest doskonałym źródłem energii

    ✅ Olej nie jest filtrowany;

    ✅ Należy stosować go zarówno na zimno, jak i do smażenia.

    Przejdź do pełnego opisu
    16,50 zł

    Wybierz wariant produktu:

    Poszczególne warianty mogą różnić się ceną

    szt.
    Dostępność:
    duża ilość

    Kod produktu:

    Czas wysyłki: 24 godziny
    Odbiór osobisty od 0,00 zł

    odbiór w siedzibie firmy

    Zapytaj o produkt
    Udostępnij

    Opis

    BIO Olej rzepakowy EKOLOGICZNY

    Ekologiczny olej rzepakowy uzyskany bezpośrednio z pierwszego tłoczenia, wyłącznie za pomocą procesu mechanicznego. Wyprodukowano z najwyższej jakości nasion rzepaku pochodzących z gospodarstwa ekologicznego. Uprawiany bez użycia środków chemicznych. W rolnictwie ekologicznym używanie nawozów chemicznych, pestycydów syntetycznych jest całkowicie zabronione. Warto również sprawdzić rzepak ekologiczny, dostępny w naszym sklepie. Olej tłoczymy w młynie.

    BIO Olej rzepakowy EKOLOGICZNY - właściwości

    Olej rzepakowy zyskuje coraz większą popularność wśród świadomych konsumentów. Jest bogaty w kwasy omega-3 i omega-6, które mają liczne korzyści dla zdrowia serca i układu krążenia. Olej rzepakowy jest również doskonałym źródłem witaminy E, znanej ze swoich właściwości antyoksydacyjnych. Nasz olej jest z pierwszego tłoczenia, uzyskany za pomocą procesu mechanicznego. Do wyprodukowania oleju wykorzystano najwyższej jakości nasiona rzepaku.

    Rzepak, z którego tłoczony jest olej, jest uprawiany w Europie od setek lat. Jego korzystny wpływ na zdrowie wynika z doskonałego stosunku kwasów tłuszczowych. Olej rzepakowy wspiera układ krążenia, pomaga w regulacji poziomu cholesterolu oraz jest doskonałym źródłem energii. Ponadto jest bogaty w witaminy i minerały, takie jak witamina K i antyoksydanty, które odgrywają kluczową rolę w wielu procesach metabolicznych naszego organizmu. Regularne spożywanie oleju rzepakowego może przyczynić się do poprawy ogólnej kondycji zdrowotnej.

    BIO Olej rzepakowy EKOLOGICZNY - do czego użyć

    Stosować na zimno, a także do smażenia. Jako produkt spożywczy, używać w dowolnej ilości do różnych potraw: kasz, ziemniaków, past serowych, past kanapkowych, sałatek, sałat, surówek sosów, dresingów, majonezów domowych i innych potraw. Profilaktycznie w celu uzupełnienia biologicznie aktywnych kwasów tłuszczowych omega-3 i omega-6, 1 łyżkę dziennie do różnych potraw.

    Przechowywać w temperaturze 5 - 10 st. C, w szczelnie zamkniętych, oryginalnych butelkach. Chronić przed źródłem światła.

    Olej nie jest filtrowany. Ewentualna zawiesina lub osad na dnie butelki jest naturalny i świadczy o aktywności biologicznej produktu.

    W naszym sklepie ze zdrową żywnością znajdziesz również wiele innych olejów ekologicznych.

    Cechy produktu

    Produkt ekologiczny

    Produkt ekologiczny TAK

    Produkt POLSKI

    Produkt POLSKI TAK

    Przeznaczenie

    Do pizzy Tak
    Na obiad Tak
    Do sałatek Tak

    Opinie

    0.00
    Liczba ocen: 0
    Oceń i opisz